10 To Watch - Box 1

-
Genre: Filmhuis & Internationaal / Onderwerp: Romantiek & Drama 878
Cover van de film '10 To Watch - Box 1'
Regisseur Malcolm Murray
Cast Florian Brozek
  Luisa-Gabriella Brovina
  Marko Todorovic
  Jinfeng Bai
  Kanji Furutachi
  Movie
Releasejaar 2011
Kijkwijzer16 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

10 to Watch is een nieuwe serie binnen het dvd-label Tiger Releases van het International Film Festival Rotterdam: een gevarieerde, wereldwijde selectie van tien festivalfilms, merendeels bekroond met prijzen en vertoond in de Tiger Awards Competitie of Bright Future. Deze box bevat de eerste vijf titels.

Bad Posture (regie: Malcolm Murray - VS 2011 - 93 min.)
Tijdens een warme en saaie zomer in Albuquerque raken Flo en Trey op het slechte pad. Flo’s ontluikende verliefdheid voor Marisa brengt hem in een lastige positie. Realistisch en visueel sterk speelfilmdebuut.

Gromozeka (regie: Vladimir Kott - Rusland 2011 - 104 min.)
Deze tegelijkertijd grappige, ernstige en ontroerende film vertelt naast elkaar drie verhalen over oude schoolvrienden die vroeger samen in een bandje speelden. Zonder dat ze het weten kruisen ze elkaars pad weer.

Tilva Rosh (regie: Nikola Lezaic - Servië 2010 - 99 min.)
Aan een jeugd vol rondhangen, skaten, domme stunts uithalen en vooral vriendschap komt voor Toda en Stefan onherroepelijk een eind. Stefan gaat naar de universiteit, Toda blijft achter in het grootste gat van Europa.

Winter Vacation (regie: Li Hongqi - China 2010 - 91 min.)
Met dodelijk droge humor en onnavolgbare dialogen schetst dichter/schrijver/filmmaker Li Hongqi de wereld van scholieren en hun ouders in winters Binnen Mongolië.

Hospitalité (Fukada Koji - Japan 2010 - 96 min.)
Sommige wijken in Tokyo lijken wel vergeten dorpen. In zo’n wijk werkt een familie hard in een kleine drukkerij. Op een dag meldt zich een man die niet meer weggaat. De onbehaaglijkheid van gastvrijheid. Ook in Japan bestaat xenofobie. En humor.
Let op met kinderen tot 16 jaar

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 5 disks, speelduur 481:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.