10 To Watch Box 2

-
Genre: Filmhuis & Internationaal / Onderwerp: Romantiek & Drama 1009
Cover van de film '10 To Watch Box 2'
Releasejaar 2012
Kijkwijzer16 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

10 to Watch is een serie binnen het dvd-label Tiger Releases van het International Film Festival Rotterdam: een gevarieerde, wereldwijde selectie van tien festivalfilms, merendeels bekroond met prijzen en vertoond in de Tiger Awards Competitie of Bright Future. Deze box bevat de tweede reeks van vijf titels.

- If the Seed Doesn't Die (Sinisa Dragin / Roemenië, Servië, Oostenrijk / 2011 / 115 minuten)
Tegen de achtergrond van een somber en corrupt Balkan speelt dit verhaal van twee vaders. De een is op zoek naar het lijk van zijn verongelukte zoon, de ander naar zijn dochter die in de prostitutie is beland. De dramatische situaties worden door Dragin (Tiger Award-winnaar 2002) doorspekt met zwarte humor.

- Je Suis un No Man's Land (Thierry Jousse / Frankrijk / 2011 / 92 minuten)
Na een concert in zijn geboortestreek en een bizarre nacht bij een groupie belandt zanger Philippe bij toeval weer eens bij zijn ouders. Het lukt hem vervolgens niet meer daar weg te komen. Een betovering houdt hem tegen. Is het de ornitholoog die 's nachts opereert? Een vrolijke komedie.

- Norteado (Rigoberto Perezcano / Mexico, Spanje / 2010 / 94 minuten)
Subtiel, ingetogen speelfilmdebuut waarin de Mexicaan Andres verschillende pogingen onderneemt om illegaal de grens met Amerika over te steken. Intussen sluit hij vriendschap met twee vrouwen die hem wat werk en een slaapplek geven in een winkeltje, precies naast de enorme muur die hem van zijn doel moet weerhouden.

- Fleurs du Mal (David Dusa / Frankrijk / 2010 / 100 minuten)
Bruisend en energiek liefdesverhaal van een vrije jongen die zich al dansend door Parijs beweegt en een Iraans meisje dat als balling in de lichtstad verblijft. Via media als YouTube, Twitter en Facebook volgen ze de situatie in Iran en elkaar. Rebellerend speelfilmdebuut van David Dusa.

- Shanghai Trance (David Verbeek / Nederland, China / 2008 / 120 minuten)
Jonge Nederlandse regisseur maakte een (bijna) helemaal Chinese film. In een stad waar alles nieuw is, is een buitenstaander in ieder geval niet meer verdwaald dan de locals. Filmisch portret van het moderne leven in megastad Shangahi bestaat uit drie afzonderlijke verhalen over dromen en liefdes van twintigers.
Let op met kinderen tot 16 jaar

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 5 disks, speelduur 521:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.