102 Minutes That Changed America

-
Genre: Documentaires / Onderwerp: Geschiedenis 234
Cover van de film '102 Minutes That Changed America'
Regisseur Nicole Rittenmeyer
  Seth Skundrick
Muziek Anderegg
Producent Nicole Rittenmeyer
Uitvoerend producent Susan Werbe
  Jon Siskel
  Greg Jacobs
Releasejaar 2011
Kijkwijzer12 jaar
Lengte102 minuten
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Beleef de aanslagen van 11 september 2001 op een unieke en aangrijpende manier: door de beelden en geluiden die de bewoners van New York zelf vastlegden op die fatale dag.

Tussen het moment dat het eerste vliegtuig zich in de Twin Towers boorde en het ineenstorten van de tweede toren zaten slechts 102 minuten. In die 102 minuten veranderde de wereld voor altijd…

Met video- en audiofragmenten uit meer dan honderd bronnen – van amateurs en professionals – laat deze documentaire de terroristische aanval zien zoals hij werd beleefd door de slachtoffers, reddingswerkers en getuigen. De angst, paniek en chaos zijn voor altijd vastgelegd, maar ook de moed van de brandweermannen, politie en gewone burgers. 102 Minuten die Amerika Veranderden is een meeslepend, aangrijpend en authentiek verslag van de onvergetelijke gebeurtenissen op 9/11.

Deze verbluffende documentaire wordt vergezeld van I-Witness to 9/11, een korte film van 18 minuten waarin negen verhalen worden verteld die achter de indrukwekkende beelden en geluiden schuilgaan.
Let op met kinderen tot 12 jaar Angst Geweld

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 1 disk, speelduur 118:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.