125 Years Of Exploration

-
Genre: Vrije tijd & Gezondheid / Onderwerp: Hobby's 282
Cover van de film '125 Years Of Exploration'
Releasejaar 2013
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Deze unieke DVD-collectie werd samengesteld ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de legendarische National Geographic Society. De box bevat vijf toptitels uit de rijke documentairecatalogus die in de loop van al die jaren werd opgebouwd. Samen vormen deze prachtdocumentaires een waardig monument met als thema de diverse avontuurlijke ontdekkingsreizen die door de jaren heen door de Society werden ondernomen.

- Jane Goodall Among The Wild Chimpanzees: Het fascinerende verhaal van biologe Jane Goodall, die op haar 26-ste naar Afrika vertrok om daar als onderzoekster tientallen jaren in een chimpanseekolonie te gaan leven.

- Search For The Afghan Girl: In 1985 stond een Afghaans meisje met indringende groene ogen op de cover van National Geographic Magazine. Vele jaren later ging een team op zoek naar de vrouw achter de beroemde foto.

- Secrets Of The Titanic: Dr. Robert Ballard en een team van wetenschappers verkennen de laatste rustplaats van de Titanic, bijna vier kilometer onder het oppervlak van de ijzige Atlantische Oceaan.

- Top 10 Photos: De tien beste foto’s uit de archieven van National Geographic worden tot leven gebracht door de fotografen die uitleggen hoe ze destijds te werk zijn gegaan.

- King Tut's Tomb: Toetanchamon is een van de grootste raadsels van het oude Egypte. Een team van wetenschappers probeert het mysterie rond de vloek van de farao te ontrafelen.
Let op met kinderen tot 6 jaar

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 5 disks, speelduur 310:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.