2ldk

-
Genre: Actie & Avontuur / Onderwerp: Actie 587
Cover van de film '2ldk'
Regisseur Yukihiko Tsutsumi
Scenario Yukihiko Tsutsumi
Cast Eiko Koike
  Maho Nonami
  Daisuke Kizaki
Producent Shinya Kawai
Releasejaar 2005
Kijkwijzer12 jaar
Lengte70 minuten
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Een wedijver tussen twee eigenzinnige Japanse regisseurs: de jonge hond Rhyuhei Kitamura (Versus, Azumi) nam de uitdaging aan van de ervaren Yukihiko Tsutsumi (Chinese Dinner): een film maken volgens de formule: één locatie, twee personages, één overlevende. Te draaien met gelijke middelen en dat de beste moge winnen. Dit is deel 1.

Yukihiko Tsutsumi neemt de rivaliteit tussen twee aankomende actrices als uitgangspunt voor zijn duel. Lana en Nozomi delen een apartement in Tokio. Ze azen op dezelfde filmrol en met de audities op komst lopen de meisjes in huis strak gepannen rond. Irritaties krijgen grip op de twee en de spanning kan oplopen tot ver in het rood.

Als de zaken op een dergelijk moment escaleren, is er geen houden meer aan. Maanden opgekropte ergernis vindt een kanaal. Schreeuwen, slaan en bijten. Een scala aan huishoudelijke apparaten wordt door de dames ingezet naar maximaal schadelijk effect. Er is geen weg meer terug. De strijd is niet gestreden voordat het kreng tot zwijgen is gebracht.
Let op met kinderen tot 12 jaar Geweld Grof taalgebruik

Bestellen

DVD € 6,99 Bestel!
Dvd, 1 disk, speelduur 70:00 minuten
Uiterlijk 17 januari in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.