5 Senses Of Fear

-
Genre: Science Fiction, Fantasy & Horror / Onderwerp: Horror 786

Samenvatting

5 Senses of Fear bestaat uit vijf ijzingwekkende korte thrillers over de menselijk zintuigen.

SMELL: Seth’s leven zit op een dood spoor. Op een dag staat er een mysterieuze verkoopster voor de deur die hem een heerlijk geurtje aanbiedt. Seth merkt al snel dat er een luchtje aan zit. Een dodelijk luchtje, om precies te zijn...
SIGHT: Een optometrist ontwikkelt een machine waarmee hij de visioenen van zijn patiënten kan opslaan en overbrengen op anderen. Een test op een gewelddadige man loopt echter gruwelijk uit de hand.
TOUCH: Na een auto-ongeluk dwaalt een blinde jongen van 12 helemaal alleen door onbekend terrein. Wat hij niet weet, is dat hij zich bevindt op het jachtgebied van een sadistische seriemoordenaar.
TASTE: Een slimme hacker gaat op sollicitatiegesprek bij een geheimzinnig bedrijf. Al gauw ontdekt hij dat de organisatie wordt geleid door een mannenverslindster met een onberispelijke smaak.
HEARING: Een groep vrienden doet onderzoek naar een verhaal over een liedje waarvan iedereen dacht dat het verloren was gegaan. Ze slagen erin het liedje reconstrueren maar ontdekken vervolgens wat er gebeurt met mensen die het horen...
Let op met kinderen tot 16 jaar Angst Geweld

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 1 disk, speelduur 92:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.