500 Great Goals Vol.3

-
Genre: Vrije tijd, Sport & Lifestyle / Onderwerp: Sport 283
Cover van de film '500 Great Goals Vol.3'
Releasejaar 2013
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Wat maakt voetbal toch tot zo'n goede kijksport? Is het de sfeer in het stadion? Zijn het de grote belangen? Of zijn het de sterspelers, die het spel keer op keer een nieuw gezicht geven? Natuurlijk, het zijn al deze dingen en nog veel meer. Maar voetbal zou waardeloos zijn zonder de doelpunten. Over de hele wereld worden er schitterende, onmogelijke en memorabele goals gemaakt. Op deze DVD zijn daar 100 van verzameld.

Niet alleen de Nederlandse Eredivisie is bekeken. De goals op deze DVD komen uit alle hoeken van de wereld en uit alle denkbare competities. Van de kleinere wedstrijden in de Engelse eerste divisie tot de grote fi nales van een WK of Champions League. Overal is gezocht naar de meest behendige en indrukwekkende doelpunten die je ooit hebt gezien. De verzameling is eindeloos en het zal lastig worden om alle wonderschone goals niet keer op keer te blijven bekijken.

DIT IS DEEL 3 VAN IN TOTAAL 5 DVD'S DIE FANS VAN HET FANTASTISCHE SPEL NIET MOGEN MISSEN. Een must voor iedere voetballiefhebber!
Niet schadelijk / Alle leeftijden

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 1 disk, speelduur 51:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.