A Hole In My Heart

-
Genre: Filmhuis & Internationaal / Onderwerp: Romantiek & Drama 208
Cover van de film 'A Hole In My Heart'
Regisseur Lukas Moodysson
Scenario Lukas Moodysson
Cast Thorsten Flinck
  Sanna Bråding
  Goran Marjanovic
  Björn Almroth
Muziek Jesper Kurlandsky
Producent Lars Jönsson
Releasejaar 2006
Kijkwijzer16 jaar
Lengte98 minuten
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

In een troosteloos flatje in Stockholm werkt Rickard met vrienden Tess en Geko aan zijn zoveelste amateur-porno-epos. Zoon Eric heeft zich al jaren gelden in de slaapkamer verschanst en probeert middels een koptelefoon de stuitende werkelijkheid van de woonkamer te verdringen. Het drietal binnen raakt bezopen en meer en meer vol van zichzelf. Wat er nog aan remmingen bestond wordt overboord gezet en hun gedrag wordt met het uur verontrustender.

A HOLE IN MY HEART roept herrinneringen op aan het werk van Markies de Sade in het tonen van het pandemonium dat ontstaat als sociale codes overboord worden gezet. Toch zijn de personages kinderlijk van aard, welhaast misdadig onschuldig, en dat maakt onze reactie op hen gecompliceerd: ze zijn tegelijkertijd weerzinwekkend en op een vreemde manier deerniswekkend.

Moodysson raast in zijn vierde, en naar eigen zeggen beste speelfilm, tot aan de pijngrens, spottend met de trend van reality tv en valse roem, dapper en compromisloos, maar weet liefde te vinden voor vier verloren zielen die onze buren zouden kunnen zijn.
Let op met kinderen tot 16 jaar Geweld Seks Grof taalgebruik

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 1 disk, speelduur 98:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.