Abel Ferrara-The Collection

-
Genre: Actie & Avontuur / Onderwerp: Actiethriller 328
Cover van de film 'Abel Ferrara-The Collection'
Cast Jimmie Lane
  Lili Taylor
  Christopher Walken
  Tom Berenger
  Mellanie Griffith
Releasejaar 2005
Kijkwijzer16 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Driller Killer
Kunstschilder Reno heeft het moeilijk. Niemand is geïnteresseerd in zijn schilderijen en hij verkeert in ernstige geldnood. Alsof dat nog niet erg genoeg is, wordt de onbegrepen kunstenaar geplaagd door extreem geluidsoverlast: in het appartement naast hem repeteert dag en nacht een punkband. Zo kan Reno zich niet concentreren op zijn werk! Langzaam maar zeker zakt Reno weg in zijn waanzin. Wanneer een kunsthandelaar zijn laatste schilderij als rotzooi bestempelt, knapt er iets. Gewapend met een electrische boor trekt hij 's nachts door de straten van New York op zoek naar slachtoffers. Reno draait door... bloed aan de boor!
The Addiction
Kathleen is een ijverige studente aan de universiteit van New York. Ze werkt aan haar doctoraal en leidt een rustig leven. Tot ze op een avond in de nek wordt gebeten door een vreemde vrouw. Na opname in het ziekenhuis wegens bloedarmoede, beseft ze dat ze in een vampier is veranderd. Ze heeft dringend bloed nodig om te overleven. Hiervoor doet ze alles.
Fear City
In New York waart een seriemoordenaar rond die het voorzien heeft op striptease-danseressen. Aangezien de politie de maniak niet kan stoppen, roepen de stripteaseclubs gezamenlijk de hulp in van privédetective Matt Rossi (Tom Berenger), een ex-bokser. Rossi krijgt de opdracht de meisjes te beschermen, maar wanneer een bevriende stripper (Melanie Griffith) het volgende slachtoffer dreigt te worden, gaat Rossi een stap verder. Samen met rechercheur Wheeler (Billy Dee Williams) opent hij de jacht op de killer...
Taalkeuze: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Let op met kinderen tot 16 jaar

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 1 disk, speelduur 270:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.