Academy Award Collection

-
Genre: Filmhuis & Internationaal / Onderwerp: Romantiek & Drama 952
Cover van de film 'Academy Award Collection'
Regisseur Caroline Link
Cast Juliane Kohler
  Merab Ninidze
  Soledad Villamil
  Ricardo Darín
  Masahiro Motoki
  Tsutomu Yamazaki
  Movie
Releasejaar 2012
Kijkwijzer16 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

- Nowhere in Africa: De Joodse familie Redlich emigreert naar Kenia in 1938, waar Walter Redlich, oorspronkelijk een advocaat, op een boerderij gaat werken als toezichthouder. Zijn vrouw Jettel, afkomstig uit een nette familie, hee veel moeite zich aan te passen aan haar nieuwe leven, maar hun verlegen
dochter Regina bloeit helemaal op. Ze maakt zich de taal en de plaatselijke gebruiken vlug eigen en vindt een goede vriend in de kok Owuor. Het gemis van hun huis en hun familieleden en hun onbekwaamheid daarover te kunnen praten, brengt echter het huwelijk van Jettel en Walter in gevaar. Hun liefde wankelt en moet worden teruggevonden. Als de oorlog voorbij is, wordt Walter een aanstelling als rechter aangeboden in Frankfurt. Maar na al die jaren waarin ze geleerd hebben hun leven in Kenia te waarderen en te koesteren, is het twijfelachtig of Jettel en Regina hem zullen vergezellen naar Duitsland.

- El secreto de sus ojos: Benjamín Esposito hee ooit meegewerkt aan het onderzoek naar de verkrachting van, en moord op een jonge vrouw in 1974. Nu, 25 jaar later, besluit hij een boek over deze nog steeds onopgeloste moordzaak te schrijven. Hij stuit hierbij op veel tegenwerking en brengt zichzelf en zijn collega's in gevaar. Maar Esposito kan de zaak niet loslaten. Terwijl hij schrijft , herbeleeft hij het verleden en worden de verkeerde keuzes die hij gemaakt heeft , hem pijnlijk duidelijk. Hij zet door in de hoop zijn fouten te corrigeren, zijn eigen toekomst te veranderen en de vrouw, waar hij 30 jaar later nog steeds van houdt, eindelijk de waarheid te kunnen vertellen.

- Departures: Departures volgt de diepgaande en soms komische kennismaking van Daigo Kobayashi met de dood terwijl hij de wonderen, vreugde en betekenis van het leven ontdekt. Daigo is een cellist die zijn werk kwijt raakt. Wegens geldgebrek besluit hij met zijn vrouw terug te keren naar zijn geboortedorp, waar hij door een onduidelijke advertentie per ongeluk bij een uitvaartondernemer terecht komt en wordt aangenomen. Hoewel zijn vrouw en zijn vrienden neerkijken op het werk dat hij doet, weigert Daigo zijn baan op te zeggen. Hij raakt steeds meer bedreven in de offi ciële rituelen en door de dagelijkse confrontatie met de dood, begint hij eindelijk in te zien waar het in het leven werkelijk om draait.
Let op met kinderen tot 16 jaar Geweld Grof taalgebruik

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 3 disks, speelduur 384:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.