Accused - Serie 1

-
Genre: Romantiek & Drama / Onderwerp: Drama 719
Cover van de film 'Accused - Serie 1'
Regisseur David Blair
Cast Christopher Eccleston
Releasejaar 2011
Kijkwijzer16 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Accused is een indrukwekkende Britse dramaserie. Elke aflevering draait om iemand die wordt verdacht van een misdrijf en wacht op het vonnis van de jury.

- Willy:
Willy Houlihan is een beste kerel, die als loodgieter goed geld verdient. Hij en zijn vrouw Carmel hebben het prima voor elkaar, en hun kinderen beginnen al de leeftijd te krijgen om het ouderlijk huis te verlaten. Maar Willy is ook rusteloos; hij gaat al een tijdje vreemd.

- Frankie:
Frankie Nash (20) wordt verdacht van moord. Tijdens een missie in Afghanistan heeft zijn beste vriend Peter zelfmoord gepleegd. Frankie heeft de korporaal die in zijn ogen schuldig was aan deze wanhoopsdaad ter verantwoording geroepen. Met noodlottige gevolgen.

- Helen:
Onderwijzeres Helen Ryland zwaait haar zoon Rob uit als hij vertrekt voor zijn eerste werkdag bij een fabriek. Meteen diezelfde dag wordt Rob het slachtoffer van een dodelijk bedrijfsongeval. De directeur van de fabriek wil niet veel kwijt over de toedracht.

- Liam:
Liam Black is een taxichauffeur die wil ontsnappen aan de beperkingen en de druk die zijn leven en zijn huwelijk hem opleggen. Op een dag vervoert hij een mooie jonge vrouw op wie hij smoorverliefd wordt. Hij geeft haar zijn kaartje en smeekt haar bijna hem eens te bellen.

- Kenny:
Kenny Armstrong is een keurige huisvader wiens leven ineens verandert in een nachtmerrie. Zijn dochter is aangerand. Kenny en twee anderen sporen de dader op en geven hem een vreselijke afstraffing. Maar dan blijkt dat ze de verkeerde te pakken hebben gehad.

- Alison:
Alison werkt in een zorgcentrum. Ze is getrouwd met David, met wie ze twee jonge kinderen heeft. Maar hun relatie staat onder druk. David is ontslagen en past nu hele dagen op de kinderen. En Alison krijgt intussen steeds warmere gevoelens voor haar collega Ben.
Let op met kinderen tot 16 jaar

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 2 disks, speelduur 360:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.