Accused

-
Genre: Televisie / Onderwerp: Romantiek & Drama 77
Cover van de film 'Accused'
Scenario Jimmy McGovern
  Danny Brocklehurst
Cast Peter Capaldi
  Sean Bean
  Christopher Eccleston
  Andy Serkis
  Robert Michael Sheehan
  Naomie Harris
  Thomas Sangster
  » meer
Producent Jimmy McGovern
  Sita Williams
  Roxy Spencer
Tv-station British Broadcasting Corporation
  BBC One
Releasejaar 2013
Kijkwijzer16 jaar
Lengte60 minuten
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Accused is een unieke tv-serie die zich grotendeels afspeelt in de rechtbank. In elke aflevering volgen we het verhaal van iemand die terechtstaat wegens een misdrijf. Na het veelgeprezen eerste seizoen is dit de tweede reeks, met wederom een aantal intrigerende en meeslepende zaken.

Tracie: De keurige leraar Simon gaat ‘s avonds vaak op stap als travestiet en noemt zich dan Tracie Tremarco. Maar Tracie’s geheime zoektocht naar liefde leidt uiteindelijk tot een gruwelijke ‘crime passionel’.

Mo: Mo, eigenares van een kapsalon, wil zich niet laten intimideren door de criminelen in haar buurt. Haar vastberadenheid brengt haar en haar familie echter in grote problemen wanneer er iemand wordt doodgeschoten.

Stephen: De moeder van Stephen is pas overleden. In haar laatste dagen heeft verpleegster Charlotte haar verzorgd. Stephen heeft ernstige bedenkingen over Charlotte’s motieven en komt uiteindelijk zelfs tot een wanhoopsdaad.

Tina: Tina heeft haar handen meer dan vol aan haar gezin en haar baan bij de gevangenis. Wanneer gevangene Stephen in haar bijzijn overlijdt, wordt de overwerkte Tina ervan verdacht dat ze het recht in eigen hand heeft genomen.
Let op met kinderen tot 16 jaar

Bestellen

Seizoen 2 DVD Bestel!
Dvd, 2 disks, speelduur 240:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.