Ace Lightning 1-7

-
Genre: Animatie / Onderwerp: Tekenfilms 258
Cover van de film 'Ace Lightning 1-7'
Regisseur Graeme Lynch
Releasejaar 2004
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Aflevering 1 - The Game Begins
Het leven wordt erg ingewikkeld voor Mark Hollander als er een
lichtflits uit zijn computer komt en de personages van zijn computerspel in de echte wereld terechtkomen. Kan hij Ace Lightning helpen de ontbrekende stukken van de amulet te vinden en de slechte Lord Fear te verslaan?
Aflevering 2 - The Trap Is Set
Ace Lightning wordt door Lord Fear gevangengenomen en Mark gaat hem redden. Daarbij krijgt hij hulp van zijn vriend Chuck. Maar Lord Fear weet dat ze eraan komen en lokt hen in de val.
Aflevering 3 - The Substitute
Lord Fear ontvoert Marks natuurkundeleraar, Mr Cheseborough. Lady Illusion neemt de gedaante van Mr Cheseborough aan en neemt zijn plaats in, vastbesloten het stuk van de amulet te pakken te krijgen dat Mark in zijn bezit heeft. Mark moet van haar voor straf nablijven.
Aflevering 4 - Face the Music
Het moment dat Mark moet nablijven bij zijn nep-natuurkundekundeleraar komt steeds dichterbij. Zullen hij en Chuck erin slagen aan de gevaarlijke Lady Illusion te ontsnappen en Marks stuk van de amulet kunnen redden?
Aflevering 5 - The Trap Is Set
Ace Lighting heeft veel te weinig energie en heeft dringend een nieuwe energiebron nodig om op te laden. Als hij die niet vindt, betekent dit het einde voor hem. Ondertussen ontdekt Marks nichtje zijn geheim. Aflevering 6 - Opposite Attraction
Lady Illusion besluit Ace Lightning in haar eentje aan te vallen en gaat ervandoor met Lord Fears stuk van de amulet. Als ze echter oog in oog staat met Ace Lightning, gaan de dingen anders dan gepland.
Aflevering 7 - Only Human
Lord Fear doet een beroep op de gemene Lacal Googler, om hem te helpen Ace Lightning te verslaan. Terwijl Ace Lightning zijn superkrachten op Googler loslaat, laat Mark aan Samantha zien dat ook hij een held is.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Niet schadelijk / Alle leeftijden

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 1 disk, speelduur 163:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.