Action Movie Box 1

-
Genre: Actie & Avontuur / Onderwerp: Actiethriller 568
Cover van de film 'Action Movie Box 1'
Cast Al Pacino
  Curtis Jackson
  Alicia Witt
  Morgan Freeman
  LL Cool J
  Salma Hayek
  Meg Ryan
  Sharon Stone
  Antonio Banderas
  John Travolta
  50 Cent
  Movie
Releasejaar 2012
Kijkwijzer16 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

LONELY HEARTS
De misdaadfilm ‘Lonely hearts’ werd geschreven en geregisseerd door Todd Robinson. De filmmaker heeft een bijzondere band met het waargebeurde verhaal, want detective Elmer C. Robinson was zijn eigen opa. James Gandolfini speelt Travolta’s collega en de twee lonely hearts killers worden vertolkt door Salma hayek (Frida) en Jared Leto (Alexander).

EDISON
De groeiende metropool Edison biedt kansen voor iedereen, maar zelfs de ambitieuze jonge journalist Josh Pollack moet onderaan beginnen. Desondanks gaat Pollack door met zijn verhaal. Hij ontdekt dat Frat, Edison’s elite politie-eenheid, er een eigen agenda op nahoudt.

MY MOM’S NEW BOYFRIEND
Na drie jaar voor de FBI in het buitenland gezeten te hebben, keert Henry terug naar zijn woonplaats. Daar is zijn moeder verandert van een dikke ongelukkig vrouw in een slanke pittige dame. Henry heeft grote moeite om deze nieuwe versie van zijn moeder te accepteren.

88 MINUTES
Jack Gramm is een succesvol forensisch psychiater. Hij heeft de FBI geholpen bij het opsporen van seriemoordenaar Jon Foster. Op de avond van de executie wordt Jack gebeld door iemand die hem vertelt dat hij nog maar 88 minuten te leven heeft.

STREETS OF BLOOD
New Orleans is verwoest door de orkaan Katrina, en wordt overspoeld door criminelen die voet aan de grond proberen te krijgen in de plaatselijk onderwereld. Een film in de stijl van Training Day en Street Kings. Deze film knalt van het doek af!
Let op met kinderen tot 16 jaar Angst Geweld Grof taalgebruik

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 5 disks, speelduur 507:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.