Actors Box-Dolph Lundgren

-
Genre: Actie & Avontuur / Onderwerp: Actie 1274
Cover van de film 'Actors Box-Dolph Lundgren'
Regisseur Danny Lerner
Cast Polly Shannon
  Donald Burda
  Gina May
  Kata Dobó
  Olivia Lee
Releasejaar 2011
Kijkwijzer16 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Direct Action


Het is de laatste werkdag voor brigadier Frank Gannon. Hij gaat met vervroegd pensioen. De dag begint al goed: zijn collega's geven een klein afscheidsfeestje. Maar vanaf dat moment gaat het mis. Zijn vermoorde partner Grimes wordt op bevel van zijn commandant, Captain Stone, vervangen door agente Billie Ross, een groentje. Dan wordt Frank aangehouden door een aantal agenten, waarna Captain Stone hem vertelt dat iedereen weet dat hij die avond zal gaan getuigen in een onderzoek naar corruptie binnen de politie. Frank maakte ooit deel uit van een speciale brigade, de Direct Action Unit, geleid door Stone. Sommigen van de agenten werden hebzuchtig. Ze stalen drugs en geld en zorgden ervoor dat onschuldige mensen werden doodgeschoten of gevangengezet. Frank, die zich nooit met dergelijke zaken heeft ingelaten, is nu van plan om alles aan de FBI te vertellen.... En dat wordt hem uiteraard niet in dank afgenomen.....

Direct Contact


Ex-marinier Mike Riggins zit gevangen in de meest gewelddadige gevangenis ter wereld in Vratza, in Gorna, een voormalige Sovjetrepubliek. Hij werd beschuldigd van wapensmokkel, en hij staat helemaal alleen. Binnen de gevangenismuren moet Mike vaak vechten voor z'n leven. Op een dag krijgt hij bezoek van Clive Connelly, een medewerker van de Amerikaanse ambassade. Deze heeft een voorstel: Als Mike de ontvoerde Amerikaanse Ana Robbins uit handen van maffiabaas Vlado Karadjov redt, zal Clive ervoor zorgen dat Mike wordt vrijgelaten en 100.000 dollar krijgt om een nieuw leven te beginnen... Alleen is alles wel zoals het lijkt.

The Mechanik


De keiharde paratrooper Nikolai Cherenko - The Mechanik - die gediend heeft in Afghanistan werkt en woont in een voorstad van St. Petersburg. Op een dag wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke moord op zijn vrouw en zijn enig kind. De moordenaar is Sascha, een sadistische drugdealer en bordeelhouder. Nikolai spoort hem en zijn bende op, schiet iedereen neer en verdwijnt, in de veronderstelling dat hij ze allemaal vermoord heeft…..

Detention


Op Hamilton High houdt geen enkele gedreven leraar het lang uit. Sam Decker is al zijn plezier in het lesgeven kwijtgeraakt en hij stapt op. Tijdens zijn laatste dag op deze beruchte openbare school moet hij nog één keer de strijd aangaan met een groepje na- blijvers, het grootste tuig van de hele school. Maar de strijd barst pas echt los als even later een bende beroepsmoordenaars, gewapend met automatische geweren en explosieven, de ogenschijnlijk lege school binnendringt om een gewapende overval op een geldwagen minutieus voor te kunnen bereiden.
Let op met kinderen tot 16 jaar Angst Geweld Grof taalgebruik

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 1 disk, speelduur 375:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.