Agatha Christie Box 1

-
Genre: Romantiek & Drama / Onderwerp: Drama 490
Cover van de film 'Agatha Christie Box 1'
Regisseur Michael Simpson
Cast Ernest Clark
Releasejaar 2010
Kijkwijzer12 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Deze serie bestaat uit 10 korte verhalen van de bekende schrijfster Agatha Christie. De verhalen zijn van uiteenlopende genres - romantiek, mysterie , jeugdige avonturen en moord komen aan bod - en spelen zich af in het Engeland van de jaren '20 en '30. Ze werden zo authentiek mogelijk en met oog voor detail verfilmd en bekende Britse acteurs zetten graag een personage neer. Voor het eerst uitgezonden op TV in 1982 en nu voor het eerst op dvd! Deze box bevat 2 verhalen uit de serie.


Afleveringen:
  • The girl in the train:


    Verstoten door zijn harteloze rijke oom, besluit George Rowland zonder geld op avontuur te trekken. Hij neemt de trein naar Rowland's Castle, een dorpje dat zijn naam draagt.
    Een jonge vrouw valt zijn compartiment binnen in Waterloo station en vraagt hem om haar te verbergen. George stemt toe en komt zo middenin de zaken van de jonge mooie Hertogin Anastasia van Catonia. Ze vertrouwt hem een klein verzegeld pakje toe. Dit is het begin van een avontuur voor George, waarbij hij uiteindelijk de ware liefde en romantiek vindt en daarenboven de vergiffenis van zijn oom krijgt, die toch een hart blijkt te hebben.


  • The fourth man:


    Een kannunik, een advocaat en een psychiater - de Kerk, de wet en de geneeskunde - zitten samen op de trein naar Newcastle. Er zit ook nog een vierde man in hetzelfde
    compartiment, die op het eerste zicht geen aandacht lijkt te hebben voor de conversatie van zijn medereizigers en lijkt te slapen. Wanneer Dr.Campbell vertelt over zijn lezing over gespleten persoonlijkheden, mengt hij zich plots in het gesprek. Wat kunnen de drie mannen leren van deze vreemdeling? Is het mogelijk om terug te komen uit de dood en de levenden te bezitten? Volgens het verhaal van deze onbekende wel.
Let op met kinderen tot 12 jaar

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 2 disks, speelduur 100:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.