Agent Abbey

-
Genre: Filmhuis & Internationaal / Onderwerp: Romantiek & Drama 1173
Cover van de film 'Agent Abbey'
Regisseur Don Murray
Cast Candy Cheng
  Yunchyk Wu
  John Yi
  Wynn Reichert
  Cher Tsai
  Katy Dunnagan
  Katy Dunnagan
Releasejaar 2007
Kijkwijzer12 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Abbey, een typisch Amerikaanse tiener uit Nashville, Tennesee. Ze vindt het fijn om christen te zijn, naar de kerk te gaan en ze heeft veel plezier met haar vrienden. Ze heeft nog nooit gehoord over christenen die om hun geloof vervolgd worden. Als ze met haar vader, een fotograaf, voor de eerste keer meegaat naar China, ontmoet ze een meisje dat haar vriendin wordt, die haar verteld dat ze lid is van een niet geregistreerde gemeente. Abbey weet niets over de problemen van christenen in China. Door haar onzorgvuldigheid komt de broer van haar vriendin in de gevangenis terecht.

Dit drama speelt zich af in het moderne stad Beijing en is gefilmd op locaties in China en Taiwan, met scènes uit de Verboden Stad, het Plein van de Hemelse Vrede en de Chinese Muur. Deze film openbaart niet alleen de harde realiteit van het christen zijn in landen waar dat verboden is, zoals China, maar ook de naïviteit van christenen in de vrije wereld. Deze film is een goed hulpmiddel om aan gezinnen, vrienden, jeugdverenigingen, tienerclubs en scholen de boodschap van de onderdrukte kerk te laten horen.
Een indrukwekkende film over wat de gevolgen kunnen zijn voor Chinese christenen die voor hun geloof uitkomen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Let op met kinderen tot 12 jaar

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 1 disk, speelduur 30:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.