Airbuddies/Bud

-
Genre: Kinderen & Familie / Onderwerp: 13 tot 16 jaar 70
Cover van de film 'Airbuddies/Bud'
Releasejaar 2013
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Air Buddies 3 dvd Box
Air Buddies Box - originele en Nederlandse gesproken versies
- Air Buddies: AIR Buddies volgt de avonturen van vijf schattige puppies: Modder (de viespeuk), Bink (de hip-hop pup), Bolle (de lekkerbek), Buddha (de zen pup) en Roos (de dappere). De buddies groeien snel op en het duurt niet lang meer voordat het tijd is dat ze naar hun nieuwe families gaan. Vastbesloten om bij elkaar te blijven, bedenken de buddies het slinkse plan om weg te lopen voordat ze uit elkaar worden gehaald. Het wordt het avontuur van hun leven en de buddies leren enkele belangrijke levenslessen en krijgen zelfs hulp van onverwachte vrienden. Bovendien ontdek je zelfs het geheim van de buddies – ze kunnen praten!

- Air Bud Super Smash: De 13-jarige Andrea heeft zomervakantie, maar dat vindt ze dit jaar niet zo leuk als anders. Haar beste vriendin Tammy verhuist namelijk naar Californië. Om geld te verdienen om haar te kunnen opzoeken start ze een hondenoppasservice! Helaas loopt dit avontuur helemaal in het honderd; weg mooi plannetje, weg spaargeld. Wanhopig volgt Andrea de raad op van haar nieuwe buurjongen Connor om bij zijn beachvolleybalteam te komen spelen. Voor de winnaar van het kampioenschap is een prachtige hoofdprijs weggelegd: een reis naar ... Californië! Met hulp van de lenige Golden Retriever Buddy zet Andrea haar allerbeste beentje voor. Maar dan gebeurt er iets vreselijks: Buddy wordt ‘gedognapt’ door een paar boeven. Zal Andrea haar superhond weer op tijd in haar armen kunnen sluiten om die felbegeerde prijs te winnen?

- Air Bud de Homerun: Andrea en haar vriendin Tammy gaan voor het eerst naar Jr. Highschool. Om erbij te kunnen horen, zijn ze vastbesloten om iedere club en team uit te proberen die de school maar te bieden heeft. Als ze de hele lijst afgewerkt hebben, blijkt honkbal hun laatste optie te zijn. Bij de try-outs slaat Andrea, ondanks dat ze haar ogen dichtknijpt, een home run. Dus Andrea en Tammy mogen beiden bij het team. Andrea is vastbesloten om haar hele ziel en zaligheid in het honkballen te leggen en ze neemt Buddy aan als haar assistent!
Niet schadelijk / Alle leeftijden

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 3 disks, speelduur 250:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.