Alicia Keys - Diary of

-
Genre: Muziek - Pop & Rock / Onderwerp: R&B, Soul & Hip Hop 9
Cover van de film 'Alicia Keys - Diary of'
Releasejaar 2004
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Alicia Keys had direct succes in 2001 met haar debuutalbum Songs In A Minor. Een No.1 album in de VS en No.6 in Engeland. Het verkocht wereldwijd miljoenen exemplaren. Het album won een Grammy voor Best R&B Album en er waren drie Grammys voor het nummer Fallin', inclusief Song Of The Year. Daarbuiten won Alicia Keys de Grammy voor Best New Artist, een buitengewoon onthaal voor zo'n jonge artiest!
In 2003 werd haar tweede album uitgebracht, The Diary Of Alicia Keys, werd ook No.1 in de US. Het album werd vervolgd door een tour waarbij Europa, Azië, Afrika en natuurlijk de VS werden bezocht voor uitverkochte concerten.
Deze DVD volgt Alicia Keys thuis en op tournee. Er zijn interviews met Alicia op diverse locaties, livemateriaal van haar vroege carrière en van de wereldtournee. Exclusieve backstage reportages, uitgebreide opnamen van Alicia in Monte Carlo, haar eerste trip naar Afrika en een kijkje achter de schermen bij de opnamen van de video van Girlfriend. Het is een verborgen portret van haar gevoelens en ervaringen, verteld in haar eigen woorden en met haar volledige medewerking.
Bonus features materiaal: - 2 minuten van haar meest recente photo shoot - Foto album - En meer!
Speelduur: ca. 79 minuten.
Niet schadelijk / Alle leeftijden

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 1 disk, speelduur 79:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.