Alien vs. Zombies: The Dark Lurking

-
Genre: Actie & Avontuur / Onderwerp: Actie 1279
Cover van de film 'Alien vs. Zombies: The Dark Lurking'
Regisseur Gregory Connors
Cast Tonia Renee
  Bret Kennedy
  Ozzie Devrish
  Roslyn van Doorn
  Dirk Foulger
  Movie
Releasejaar 2011
Kijkwijzer16 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Er is iets helemaal mis met Outpost 320! In de kale gangen van het geheime onderzoekslaboratorium, diep onder de oppervlakte van de aarde, knipperen alarmlichten. Alle communicatie met de buitenwereld is verbroken. De centrale computer waarschuwt: 'Niet-menselijke aanwezigheid gedetecteerd op niveau 6 tot en met 13...'

Het jaar is 2017. Lena ontwaakt met ernstig geheugenverlies in een van de kille terstkamers van het laboratorium. In het onderaardse gangenstelsel en de ventilatieschachten ontmoet ze een groepje huurlingen en wetenschappers. Samen proberen ze naar de oppervlakte te komen maar de uitgang van het lab ligt dertien verdiepingen hoger. Ze hebben groot gebrek aan voedsel en wapens. Het enige waaraan geen tekort is in deze ondergrondse hel: de razendsnelle en vreselijk gemuteerde wezens die alles aanvallen wat beweegt!

Fans van sciencefictionfilms als Aliens en Resident Evil kunnen zich verheugen op een extra portie gore. Alien vs. Zombies is een Australische scifi-knaller vol actie, bloederige special effects en verrassingen. Want wat betekenen die getatoeƫrde letters op Lena's arm?
Let op met kinderen tot 16 jaar Angst Geweld Grof taalgebruik

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 1 disk, speelduur 92:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.