All Family Movie Collectie

-
Genre: Kinderen & Familie / Onderwerp: Avontuur 110
Cover van de film 'All Family Movie Collectie'
Regisseur John Schultz
Cast Jane Krakowski
  Kelly Reno
  Mickey Rooney
  Teri Garr
  Cody Linley
  Jonathan Lipnicki
  Movie
Releasejaar 2013
Kijkwijzer6 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Pilot's puppies
Sometimes it takes man’s best friend to show what it really means to be family. Als de familie Lowry de aandoenlijke zwerfhond Pilot in huis neemt, krijgen ze de verrassing van hun leven. De Golden Retriever is zwanger! De kinderen moeten een huis zoeken voor de zes schattige puppies, maar Pilot is vastbesloten om haar familie bij elkaar te houden… Een hartverwarmende film voor de hele familie!

Black stallion
Het klassieke verhaal van de Black Stallion heeft altijd tot de verbeelding gesproken. Deze serie laat een nieuwe generatie kennis maken met de legende van de prachtige zwarte hengst en Alec, de 15-jarige jongen die het wilde paard weet te temmen. Alec heeft een magische verbondenheid met het dier, want hij is namelijk de enige die de Black Stallion kan bereiden. Samen met hun trainer (Mike Rooney) beleven de Black Stallion en Alec vele avonturen en vormen ze het middelpunt van een hartverwarmende serie.

When Zachary Beaver came to town (2003 - 82 min.)
Beleef het spannende en aangrijpende verhaal van Toby en Zachary in deze bijzondere jeugdfilm.
Op een warme zomeravond wordt het Texaanse stadje Granger opgeschrikt door de komst van een hele dikke jongen in een kleine caravan. Het is Zachary Beaver, die samen met zijn zakenpartner Paulie Rankin het land doortrekt om zichzelf tentoon te stellen als “de dikste jongen ter wereld”. Iedereen komt een kijkje nemen, ook de jongens Toby (Jonathan Lipnicki) en Cal. Tussen de drie jongens ontstaat een vriendschap die een gedenkwaardige zomer zal duren. Door vrienden te worden met Zachary leren Toby en Cal een paar waardevolle levenslessen: soms droevig, soms inspirerend, soms grappig, maar altijd belangrijk voor hun ontwikkeling. Eén ding is zeker: de dag dat Zachary Beaver in hun leven kwam zullen ze nooit vergeten.
Let op met kinderen tot 6 jaar Geweld

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 3 disks, speelduur 267:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.