Amazing Animals - Het Verloren Land Van De Tijger

-
Genre: Documentaires / Onderwerp: Natuur & Dierenleven 288
Cover van de film 'Amazing Animals - Het Verloren Land Van De Tijger'
Releasejaar 2013
Kijkwijzer6 jaar
DragerBLURAY

Samenvatting

De tijgers sterven uit. Een internationaal team van experts en documentairemakers van BBC krijgt exclusieve toegang tot de jungle en bergen van Bhutan om een laatste poging te ondernemen dit magistrale dier te redden.
Onderzoeker Steven Backshall werkt samen met speurhond Bruiser om de tijgers op te sporen die zich schuilhouden in het dichtbegroeide bos. In het Himalaya gebergte raakt cameraman Gordon Buchanan langzaam maar zeker lichamelijk en geestelijk uitgeput bij zijn pogingen om de tijgers te filmen. En in het basiskamp in de jungle bereiden wetenschapper George McGavin en cameravrouw Justine Evans zich voor op een tropische storm.
Voor het laatste teamlid, bioloog Alan Rabinowitz, tikt de klok: hij lijdt aan een dodelijke ziekte. Hij heeft een plan om de tijgers te redden van uitsterven. Maar om dat plan te laten slagen, moet hij de tijgers eerst zien te vinden. Daartoe plaatst Alan kleine camera's in het bos.
In drie episodes volgen ze deze expeditie stap voor stap. We voelen de emoties van de onderzoekers, de spanning en de wanhoop terwijl zij de toekomst van de wilde tijgers veilig proberen te stellen.
Let op met kinderen tot 6 jaar Angst

Bestellen

BLURAY Bestel!
Blu-ray, 2 disks, speelduur 154:00 minuten
DVD Bestel!
Dvd, 2 disks, speelduur 154:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.