American Hate Box

-
Genre: Documentaires / Onderwerp: Geschiedenis 161
Cover van de film 'American Hate Box'
Releasejaar 2010
Kijkwijzer12 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Inhoud:


American Hate - Nazi's


Deze dvd verhaalt over de National Socialist Movement, de grootste actieve Nazi organisatie die de VS ooit heeft gekend. De camera's laten beelden zien die nog nooit zijn vertoond, waaronder beelden van paramilitaire trainingskampen en Ted Junker, een voormalig Waffen SS officier. Experts verhalen over de hedendaagse Nazi-principes. Hoe Nazi's meer en meer vaste voet krijgen in de VS. Hoe ze betrokken zijn bij boekverbrandingen en systematisch de holocaust blijven ontkennen. Maar ook wordt de grootste angst behandeld: zijn de nazi's in staat weer aan de macht te komen?


American Hate - Skinheads


Een intrigerende kijk in de ontwikkeling en opkomst van een nieuwe groep racisten: de American Skinheads. De snelst groeiende en meest gewelddadige White Power beweging van deze tijd. De dvd laat zien hoe deze organisatie opereert, verhaalt over gewelddadige 'boot party's', haatconcerten vol oproer, extreme geweldsdelicten en totale oorlogen die plaatsvinden in Texas, New Mexico, Arizona en Californië.


American Hate - Black Panther


De grootste georganiseerde zwarte separatisten-beweging in de VS heet de New Black Panther Party for Self Defense (NBPP). Volgens hun leider Malik Zulu Shabezz hebben zij maar één echte vijand: de blanken. De NBPP is bereid te vechten, te schieten. Ze hebben een doel waar ze voor willen sterven: de zwarte revolutie moet de regering van de VS omver werpen! Shabezz schroomt niet contacten te leggen met gewelddadige gangs (Black Geurilla Family), criminelen en zelfs met de Nation of Islam.


American Hate - Klansman


De Ku Klux Klan wordt als de meest gewelddadige terroristische organisatie gezien die er op dit moment actief is binnen de VS. Haatdragender en agressiever dan ooit. De dvd "American Hate - Klansman" vertelt over de hedendaagse rol van de Klan, hun terroristische activiteiten en criminele acties na 9/11, waaronder pogingen overheidsgebouwen op te blazen, het vermoorden van belangrijke overheidsfunctionarissen en het maken van talrijke slachtoffers.
Let op met kinderen tot 12 jaar Discriminatie Grof taalgebruik

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 4 disks, speelduur 200:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.