Andre Rieu - Allemaal Andre

-
Genre: Muziek - Klassiek & Jazz / Onderwerp: Klassiek 1121
Cover van de film 'Andre Rieu - Allemaal Andre'
Releasejaar 2009
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Al 30 jaar weet Andre Rieu ons te betoveren met zijn klassieke magie. In 1994 maakte het Nederlandse televisie publiek voor het eerst kennis met de aankomende koning van de Wals: André Rieu en zijn fameuze Johann Strauss Orkest.
"Die TV special betekende mijn grote doorbraak. de kijkcijfers en de waarderingscijfers waren ongekend hoog" vertelt Rieu. En natuurlijk kwam kort daarna "The Second Waltz". Een enorme hit, die tot het ongekende succes van het album "Strauss & Co" (meer dan 750.000 verkochte exemplaren) veroorzaakte. En dit was nog maar het begin. In de jaren erna volgden vele gedenkwaardige televisieoptredens.

Van een mooi gesprek bij Karel van der Graaf tot hilarische grappen met Andre van Duin, een legendarisch optreden bij Barend & Van Dorp (waarbij de presentatoren van het programma met Rieu en zijn orkest meezongen), dolkomisch bij Paul de Leeuw en emotioneel in TV Toppers met de Josti Band. Van een muzikale reis naar New York tot het verwezenlijken van een droom in Australië. Met zijn passie en talent weet hij altijd een miljoenenpubliek aan de buis gekluisterd te houden. De maestro heeft eigenhandig zijn meest bijzondere herinneringen geselecteerd. Deze zijn verzameld in een vijf-delige DVD Box samen met een booklet voorzien met persoonlijke aantekeningen. Een muzikaal en persoonlijk beeld van de grootste artiest van Nederland en ver daar buiten.

DVD 1: boordevol prachtige TV momenten
DVD 2: 90 minuten documentaire over zijn leven, gemaakt door Ivo Niehe
DVD 3: Onderweg naar New York (de zogenaamde roadsoapserie van 6 afleveringen)
DVD 4: Het Sprookje André (voorbereidingen op een uniek concert in De Efteling in 6 afleveringen)
DVD 5: Avonturen in Australie (de droom die uitkwam in Australie in 6 afleveringen)
Niet schadelijk / Alle leeftijden

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 5 disks
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.