Nostradamus: 2012

-
Genre: Documentaires / Onderwerp: Geschiedenis 184
Cover van de film 'Nostradamus: 2012'
Regisseur Lisa Wolfinger
Releasejaar 2010
Kijkwijzer12 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

NOSTRADAMUS: 2012 (2009 - regie: Andy Pickard, verteller: Vincent Bridges)
Velen zijn bekend met de voorspellingen van Nostradamus. Stevenen we echt af op een enorme kosmische botsing? Krijgen we inderdaad een wereldwijde ecologische ramp? Of worden we geconfronteerd met een armageddonachtige, religieuze eindstrijd? In deze aflevering lezen we tussen de regels van de sensationele krantenkoppen door, op zoek naar de waarheid.

DOOMSDAY 2012: THE END OF DAYS (2007)
Het is het doemscenario dat werd voorspeld in zowel de oude Maya-kalender, de middeleeuwse voorspellingen van de tovenaar Merlijn en in de Chinese I Ching. Met behulp van een nieuwe technologie, de ‘Web-Bot Project’ genaamd, werd op een unieke manier het internet gescand. Het resultaat bleef hetzelfde: in 2012 vergaat de wereld …

GOD VS. SATAN: THE FINAL BATTLE (2008 - regie: Lisa Wolfinger)
Armageddon. Het einde van de wereld. Het is een onderwerp dat al eeuwenlang belangrijk is in diverse culturen. Volgens sommigen is het einde der tijden nu relevanter dan ooit. In The Final Battle nemen we de kijker mee op een reis door de Laatste Dagen, zoals die voorspeld zijn door de gelovigen van drie Abrahamitische religies.

APOCALYPSE: THE PUZZLE OF REVELATION
We werpen een blik op de fascinerende voorspellingen en de rijke symboliek in het Boek der Openbaring. Met de historische stad Megiddo als de mogelijke locatie voor het Einde der Tijden onderzoeken we in deze documentaire de Zeven Zegels, de Vier Ruiters van de Apocalyps en andere visioenen uit het laatste boek van het Nieuwe Testament.
Let op met kinderen tot 12 jaar Angst Geweld

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 4 disks, speelduur 271:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.