-
Genre: Komedie / Onderwerp: Televisie 15
Cover van de film ''
Cast David Cassidy
  Shirley Jones
  Susan Dey
  Danny Bonaduce
  Dave Madden
  Suzanne Crough
  Brian Forster
  Jeremy Gelbwaks
  » meer
Producent Paul Junger Witt
  Mel Swope
Tv-station American Broadcasting Company
Releasejaar 2005
Lengte25 minuten
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

De Partridge family was een regelrechte televisiehit in de jaren '70. De avonturen van een jonge weduwe en haar muzikale kinderen brak vele kijkcijferrecords en is nu voor het eerst op DVD! Deze boxset bevat het complete eerste seizoen verdeelt over 3 disc's. De beroemdste muzikale familie die de televisie ooit heeft voortgebracht toert rond in hun te gekke bus en zetten de wereld op zijn kop met onvergetelijke tophits als I Think I love You, I Woke Up In Love This Morning en Somebody Wants To Love You.

De zeskoppige Partridge Family bestaat uit moeder Shirley (Shirley Jones) en haar vijf kinderen: Keith (David Cassidy, in het echt Jones' stiefzoon), Laurie (Susan Dey), Danny (Danny Bonaduce), Tracy (Suzanne Crough) en Chris (Jeremy Gelbwaks). En natuurlijk is er ook nog Reuben Kincaid (Dave Madden), de vaak tot wanhoop gedreven manager van de Partridge Family, die tegen wil en dank ook een belangrijk lid van de familie wordt.
De tv-serie ging in september 1970 van start en maakte van David Cassidy een tieneridool waarvan miljoenne platen werden verkocht.
De bus van de band staat al een hele tijd in de garage, maar dankzij deze geweldige DVDbox bezorgt de Partridge Family haar fans opnieuw nog happy momenten!

Niet schadelijk / Alle leeftijden

Bestellen

Seizoen 0 DVD Bestel!
Dvd, 3 disks, speelduur 600:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.