Russia - De Complete Serie

-
Genre: Documentaires / Onderwerp: Geografie 105
Cover van de film 'Russia - De Complete Serie'
Regisseur Jamie Muir
Releasejaar 2009
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Meer dan 16.000 kilometer door negen tijdszones, van Moermansk in het noordwesten tot Vladivostok in het zuidoosten: dat is de afstand die Jonathan Dimbleby aflegt tijdens
een epische reis door Rusland. Op zoek naar de realiteit achter Russische clich├ęs en nieuwe onverwachte inzichten over de oude grootmacht, zijn vergane glorie en zijn hervonden trots.

RUSSIA is een vijfdelige BBC-serie waarin journalist en televisiepresentator Jonathan Dimbleby met scherpe blik, boeiende ontmoetingen en onthullende gesprekken met Russen van alle stand en rang, een compleet beeld schetst van Rusland: zijn politieke, economische en sociale toestand, zijn cultuur en geschiedenis, zijn landschappen en natuur.

Aan de ene kant is Rusland een land met een autoritair regime dat zichzelf probeert te moderniseren tot een olierijke economie. Aan de andere kant is het ook een land van vrolijke mensen die volop gebruik maken van nieuwe mogelijkheden om oude problemen aan te pakken. En overal de restanten en getuigen van een turbulent verleden.

Een boeiende, interessante reis door een zeer bijzonder land!
Niet schadelijk / Alle leeftijden

Bestellen

DVD € 16,99 Bestel!
Dvd, 2 disks, speelduur 294:00 minuten
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.