't Schaep Verzamelbox

-
Genre: Nederlands / Onderwerp: Televisie 116
Cover van de film ''t Schaep Verzamelbox'
Cast Georgina Verbaan
Releasejaar 2013
Kijkwijzer9 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

't Schaep Met De 5 Pooten:


Eindelijk kan iedereen weer genieten van ‘t Schaep met de 5 Pooten en de avonturen van Kootje, Lukas en tante Door in het beroemde Amsterdamse café. Alle originele scripts zijn bewerkt tot afleveringen met een hedendaags karakter, ook al speelt de serie zich nog steeds af in 1969. Geniet ruim 40 jaar later opnieuw van ‘t Schaep met de 5 Pooten!

't Vrije Schaep:


Kootje de Beer heeft café ‘t Schaep met de 5 Pooten verkocht, hij was toe aan een frisse wind. Letterlijk de daad bij het woord gevoegd, begint hij een camping aan de Noordzee: Camping ‘t Vrije Schaep. Zijn trouwe maat Lukas verhuist met hem mee en ook de vaste clientèle laat hem niet in de steek. Maar waar is Door? Zonder haar is niets hetzelfde...

't Spaanse Schaep:


Het is eind jaren ‘70 en Kootje, Doortje en de rest hebben vernomen dat het niet goed gaat met Lukas. Hij is twee jaar geleden zijn grote liefde Sjon achterna gereisd naar Spanje, om daar samen een pension te runnen. Maar de liefde tussen Sjon en hem is over en het pension loopt voor geen meter. Gelukkig heeft hij zijn Amsterdamse vrienden nog: ze besluiten gezamelijk naar Spanje af te reizen om Lukas te helpen.

't Schaep In Mokum:


Iedereen is terug in de Jordaan. De heimwee was te groot en de Spaanse zon te heet. Behalve Opoe, die is aan het hemelen. Lukas mist haar zo erg dat hij al een paar keer dacht dat hij haar zag lopen. Maar dat kan natuurlijk niet… Door en Kootje zijn stapelgek op elkaar en zijn weer samen een kroeg begonnen: die heet gewoon weer “’t Schaep”. En Jacqueline, de dochter van Opoe, maakt inmiddels ook deel uit van de club, zij het niet van harte!
Let op met kinderen tot 9 jaar Angst Geweld

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 12 disks, speelduur 1440:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.