2012: Het Jaar Nul

-
Genre: Actie & Avontuur / Onderwerp: Avontuur 288
Cover van de film '2012: Het Jaar Nul'
Regisseur Ingeborg Wieten
Cast Bram Suyker
  Sem Veeger
  Genio de Groot
  Abbey Hoes
  Movie
Releasejaar 2011
Kijkwijzer9 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Hoe lang hebben we nog op deze aarde? Volgens een eeuwenoud volk uit Mexico niet lang meer. De Maya’s voorspelden een grote verandering in 2012: Het jaar Nul. Niemand weet wat er gaat gebeuren. Maar daar komt nu verandering in.
Het ontbrekende puzzelstuk is gevonden! En iedereen wil het hebben. De oude amateurarcheoloog Peter Hellinga vindt in Mexico een eeuwenoude Maya Codex. In dit kostbare document wordt onthuld wat er in het magische jaar 2012 gaat gebeuren. Direct na zijn spectaculaire vondst wordt Peter belaagd. Hij waarschuwt zijn kleinkinderen Hidde (17) en Twan (16) en neemt hen in vertrouwen. Zij moeten de codex in veiligheid brengen, mocht Peter iets overkomen.
Het avontuur begint wanneer Hidde en Twan op Schiphol hun opa staan op te wachten, maar alleen zijn bagage komt aan. Waar is Peter, wat is er gebeurd en waar is de codex? Samen met vriendin Masha (16) en het mysterieuze Maya-meisje Felix (15) gaan de jongens op onderzoek uit. Er volgt een bloedstollende race tegen de klok om de codex en Peter Hellinga te vinden. Beschikken de jongeren over het lef en de inventiviteit om dit avontuur tot een goed einde te brengen?
Let op met kinderen tot 9 jaar

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 3 disks, speelduur 300:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.