3 Voor In De Schoen Box

-
Genre: Kinderen & Familie / Onderwerp: Familie 256
Cover van de film '3 Voor In De Schoen Box'
Regisseur Charles Martin Smith
Cast Kevin Zegers
  Wendy Makkena
  Bill Cobbs
  Michael Jeter
  Robert-Jan Wik
  Carel Struycken
  Joep Sertons
Releasejaar 2010
Kijkwijzer6 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Air Bud


Buddy, de blaffende held van een stuntelig 'clown met hond'-duo, wordt door zijn brute baas op een landweg achtergelaten. Op een verlaten basketbalveld ontmoet hij het 11-jarige jongetje Josh, dat zich liefdevol over hem ontfermt. Van zijn moeder mag Josh de hond houden totdat de rechtmatige eigenaar is gevonden. Al snel ontdekt Josh dat Buddy basketbalpunten kan scoren als de beste en na vele uren samen trainen waagt hij een kans bij het schoolteam. Buddy wordt de mascotte van de ploeg en krijgt plotseling veel aandacht van de media. Zijn vroegere baas krijgt er lucht van en eist zijn hond weer op. De finale van het basketbalseizoen breekt aan en Josh en zijn team moeten het zonder Buddy stellen, of toch niet... ?

Sinterklaas en het geheim van het grote boekAls Sinterklaas bij het examen voor zijn 'dakbewijs' een ongeluk krijgt, moet hij naar het ziekenhuis. Iedereen vindt het heel erg, behalve de gemene Dr. Brein. Zij wil deze kans gebruiken om zelf Sinterklaas te worden en zo het feest voor altijd te veranderen. Dr. Brein probeert met haar handlangers Joris en Boris het geld voor de cadeautjes in te pikken en er met het Grote Boek van Sinterklaas vandoor te gaan. Als Agent de Bok zijn baan kwijtraakt gaat hij samen met de Pieten op onderzoek uit. Zal het ze lukken dit spannende avontuur tot een goed einde te brengen en het Grote Boek van Sinterklaas voor 5 december veilig te stellen?

Happily never after 2


Er was eens… een enigszins verwaande prinses genaamd Sneeuwwitje, die niets liever doet dan lol maken met haar vriendinnen Roodkapje, Bo Peep en Goudlokje. Op een dag besluit Sneeuwwitje's vader te gaan trouwen met de beeldschone Vrouw Vals. In werkelijkheid is ze een gemene heks in vermomming die baas wil worden van het koninkrijk. Vrouw Vals bedenkt een gemeen plan waardoor Sneeuwwitje moet vluchten naar het Sprookjesbos. Daar maakt ze nieuwe vrienden, zoals de zeven dwergen en de drie biggetjes. Het is aan Sneeuwwitje om samen met haar nieuwe vrienden het huwelijk tussen haar vader en Vrouw Vals te stoppen, en zo het koninkrijk te redden!
Let op met kinderen tot 6 jaar Angst

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 3 disks, speelduur 270:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.