60 Jaar! Sport

-
Genre: Documentaires / Onderwerp: Sport 55
Cover van de film '60 Jaar! Sport'
Releasejaar 2011
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

De 6 dvd-box 60 Jaar sport toont u in vogelvlucht de hoogtepunten uit de Nederlandse sport van de afgelopen zestig jaar.

Zo ziet u op de dvd Sport in de jaren '50 hoe in dit decennium twee keer de Elfstedentocht wordt verreden, ziet u een samenvatting van de beroemde watersnood-voetbal wedstrijd Frankrijk-Nederland en beleeft u mee hoe de Olympische Spelen in Helsinki verlopen. Maar ook de Tour de France en Wimbledon in de jaren '50 komen aan bod.

De 3 dvd's 50 Jaar Studio Sport tonen u in ruim 7 uur beeldmateriaal de hoogtepunten uit het meest bekende sportprogramma van de Nederlandse televisie: Studio Sport. Presentator Tom Egbers neemt u mee langs alle onvergetelijke momenten zoals het winnen van het EK voetbal in 1988, de successen van Yvonne van Gennip, het goud voor Ellen van Lange in 1992, schaatstalent Sven Kramer en nog veel en veel meer. Als extraatje krijgt u ook een kijkje achter de schermen van Studio Sport en ziet u de meest hilarische sportbloopers voorbij komen.

De dubbel-dvd Oranje; Alle hoogtepunten van het FIFA WK 2010 neemt u mee terug naar het recente verleden waarin het Nederlands elftal na 32 jaar eindelijk weer eens een WK finale speelde. Wereldkampioen werden we niet, maar het toernooi stond garant voor prachtige en onvergetelijke momenten. Op de dvd's ziet u een samenvatting van alle door Oranje gespeelde wedstrijden tijdens het WK, de documentaire WK 2010 South Africa, de complete finalewedstrijd Nederland-Spanje en vele extra's.

60 Jaar sport geeft een compleet en onvergetelijk beeld van 60 jaar sport in beeld. Met 6 dvd's staat de dvd-box garant voor ruim 10 uur kijkplezier. Een must voor elke sportliefhebber!
Niet schadelijk / Alle leeftijden

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 6 disks, speelduur 840:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.