A Golden Christmas

-
Genre: Kinderen & Familie / Onderwerp: Komedie 60

Samenvatting

Een bijzondere hond veroorzaakt een ontmoeting tussen een man en een vrouw, die op kerstmis strijden om het bezit van een huis. Eigenlijk kennen ze elkaar al heel lang, maar dat weten ze niet. Lang geleden, in een prachtige zomer, ontmoetten een klein meisje en jongetje elkaar dankzij een bijzondere hond. Ze speelden die hele zomer samen en waren onafscheidelijk. Toen kwam er een eind aan de zomer en ze zagen elkaar nooit meer terug…

Tot…jaren later de ouders van Jessica (Roth) met pensioen gaan en besluiten hun huis te verkopen. Jessica is in de dertig en ze is pas weduwe geworden. Ze besluit opnieuw te beginnen, met haar zoon Henry naar haar geboorteplaats te verhuizen en het huis te kopen als kerstverrassing. Maar haar plan valt in duigen als ze ontdekt dat haar ouderlijk huis is verkocht aan een knappe dertiger, Michael (Brendon).

Terwijl Jessica en Michael kibbelen om het huis, slaat de vonk over. Jessica denkt dat ze nog niet klaar is voor een nieuwe relatie. Maar met de hulp van haar familie, een beetje geluk en een heel bijzondere hond, ontdekt Jessica dat haar mislukte plannetje ook zijn goede kanten heeft…en dat ze daarbij verliefd wordt op haar eerste hartsvriendje.
Niet schadelijk / Alle leeftijden

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 1 disk, speelduur 90:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.