Action Movie Box 2

-
Genre: Actie & Avontuur / Onderwerp: Actie 1562
Cover van de film 'Action Movie Box 2'
Regisseur Mimi Leder
Cast Steven Seagal
  Morgan Freeman
  Isaac Hayes
  John Cusack
  Wesley Snipes
  Ving Rhames
  Antonio Banderas
Releasejaar 2012
Kijkwijzer16 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

THE CODE
Keith Ripley is een koele, berekende meesterdief die zich aan de dievencode houdt: klaar de klus, bescherm je maat, hou niks achter, en verleen nooit samenwerking aan de politie. Z’n vroegere maat, Victor Kochenko, hield zich helaas niet aan de code. Hij had z’n hart gelucht bij de politie en is nu dood. Gabriel is een jonge, knappe dief die de weg kent in crimineel New York.

THE CONTRACT
Ray Keene kijkt raar op als hij twee mannen uit de rivier vist. Het zijn de huurmoordenaar Frank Cordell en de zwaar gewonde politieman die hem moest begeleiden.

UNDISPUTED
George “Iceman” Williams, de onbetwiste kampioen zwaargewicht, is veroordeeld wegens verkrachting. Hij wordt geplaatst in de Sweetwater gevangenis in de Mojave woestijn, een zwaarbewaakte gevangenis waar het uitschot van de wereld zit. Intussen verslaat de kampioen van Sweetwater, Monroe Hutchen, tegenstander na tegenstander.

CONTROL
Een woedende Lee Ray, die onder de littekens en tatoeages zit, ligt vastgebonden op een brancard, in afwachting van zijn executie. Terwijl de gevangenisarts hem dood verklaart, krijgt hij in het geheim het aanbod te blijven leven. Onder één voorwaarde: hij ondergaat een experimentele behandeling die hem van zijn moordzucht moet genezen.

KILL SWITCH
Jacob Stillwell is een van de beste rechercheurs van het land, die zich vooral bezighoudt met moordzaken. De hardhandige wijze waarop hij verdachten aanpakt, heeft hem een legendarische status bezorgd bij het politiekorps. Maar dan dient zich een nieuwe moordzaak aan en wordt Jacob geconfronteerd met een geduchte tegenstander.
Let op met kinderen tot 16 jaar Angst Geweld Grof taalgebruik

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 5 disks, speelduur 491:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.