Adventure Collection

-
Genre: Actie & Avontuur / Onderwerp: Actie 363
Cover van de film 'Adventure Collection'
Regisseur Ridley Scott
Cast Martin Hancock
  Michael Sheen
  Nathalie Cox
  Liam Neeson
  Jessica Lange
  John Hurt
  Sean Lawlor
Releasejaar 2008
Kijkwijzer16 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

3DVD Collection met de films: Kingdom Of Heaven, Rob Roy en Braveheart.
Kingdom of Heaven
Van grootmeester Ridley Scott, regisseur van onder meer Gladiator en Alien, komt dit overweldigende verhaal over moed, passie en avontuur.Orlando Bloom speelt een jonge Fransman die alles in z'n leven heeft verloren en eer en verlossing vindt in een middeleeuws Jeruzalem. In dit historische spektakel redt hij zijn volk tegen alle verwachtingen in van overweldigende machten en wordt hij de befaamdste, eervolste en heldhaftigste ridder ooit.

Rob Roy
Liam Neeson speelt op overtuigende wijze de rol van Rob Roy. De strijd om het behoud van zijn clan is even grimmig als het Schotse landschap. Wanneer de Engelsen hen vogelvrij verklaren, wordt zijn eer tot het uitserste beproefd, want ook zijn gezin loopt gevaar. Onstuimig als hij is, gaat hij toch de confrontatie aan en wordt zo een legendarische held.

Braveheart
Mel Gibson is zowel regisseur als hoofdrolspeler in dit keiharde epos over de brute strijd voor de onafhankelijkheid van Schotland in de 13de eeuw. Als de vrouw van William Wallace (Mel Gibson) op brute wijze door de Engelsen wordt mishandeld en vermoord, verandert zijn lust naar vergelding in een ongepassioneerde dwang naar vrijheid voor Schotland. Alle verhalen die de ronde doen over Wallace's bravoure, inspireert het volk om de strijd aan te gaan tegen de Britten en een totale oorlog is het gevolg. Braveheart is een rijk, emotioneel historisch epos vol passie, verraad en moed. Een waar hoogtepunt in de geschiedenis van de film!

Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Let op met kinderen tot 16 jaar Geweld

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 3 disks, speelduur 440:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.