Agatha Christie Hour

-
Genre: Thrillers & Crime / Onderwerp: Mysterie & Spanning 169
Cover van de film 'Agatha Christie Hour'
Regisseur Michael Simpson
Cast Lally Bowers
Releasejaar 2010
Kijkwijzer12 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Deze serie bestaat uit 10 korte verhalen van de bekende schrijfster Agatha Christie. De verhalen zijn van uiteenlopende genres - romantiek, mysterie , jeugdige avonturen en moord komen aan bod - en spelen zich af in het Engeland van de jaren '20 en '30. Ze werden zo authentiek mogelijk en met oog voor detail verfilmd en bekende Britse acteurs zetten graag een personage neer. Voor het eerst uitgezonden op TV in 1982 en nu voor het eerst op dvd! Deze box bevat 2 verhalen uit de serie.

Afleveringen:

The Case of the Discontented Soldier


John Wilbraham, koloniaal officier op pensioen, verveelt zich dood en gaat op zoek naar actie en romantiek in zijn leven. Hij reageert op een advertentie van Parker Pyne die hem avontuur belooft. Zo komt hij in contact met de ietwat schuchtere Freda Clegg. Samen met Freda trekt Wilbraham op schattejacht naar Afrika.


Magnolia Blossom


De op het eerste zicht gelukkig getrouwde en loyale Theodora Darrell wordt verliefd op Vincent, de zakenpartner van haar echtgenoot. Vastberaden een nieuw leven te beginnen met Vincent, vertrekt Theodora samen met hem naar Parijs.
Let op met kinderen tot 12 jaar

Bestellen

Seizoen 1 (Deel 3) DVD Bestel!
Dvd, 2 disks, speelduur 100:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.