Agatha Christie Hour

-
Genre: Thrillers & Crime / Onderwerp: Mysterie & Spanning 170
Cover van de film 'Agatha Christie Hour'
Regisseur Cyril Coke
Cast Michael Aldridge
Releasejaar 2010
Kijkwijzer12 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Deze serie bestaat uit 10 korte verhalen van de bekende schrijfster Agatha Christie. De verhalen zijn van uiteenlopende genres - romantiek, mysterie, jeugdige avonturen en moord komen aan bod - en spelen zich af in het Engeland van de jaren "20 en '30. Ze werden zo authentiek mogelijk en met oog voor detail verfilmd en bekende Britse acteurs zetten graag een personage neer. Voor het eerst uitgezonden op TV in 1982 en nu voor het eerst op DVD! Deze box bevat 2 verhalen uit de serie.

The Mystery of the Blue Jar
Tijdens een spelletje golf, hoort Jack Hartington een vrouw schreeuwen om hulp. Hij begeeft zich in de richting vanwaar de hulpkreet kwam en loopt daar op een jonge vrouw die vlakbij in een landhuisje woont. Zij beweert niks gehoord te hebben en staat sceptisch tegenover Jack's verhaal. Enkele dagen op rij hoort Jack steeds dezelfde kreet en hij begint aan zichzelf te twijfelen. Zijn er duistere krachten aan het werk of is er meer aan de hand?

The Red Signal
Dermot West is verliefd op Claire, de vrouw van zijn beste vriend, Jack. Zijn oom, een psychiater, vertelt hem dat Claire moorddadige neigingen heeft. Op een avond, tijdens een bezoek aan Jack en Claire, heeft West een voorgevoel, welk hij omschrijft als "het rode signaal"- een signaal dat hem waarschuwt als er gevaar dreigt. Wanneer zijn oom plots op mysterieuze wijze om het leven komt, is West de hoofdverdachte.
Let op met kinderen tot 12 jaar

Bestellen

Seizoen 1 (Deel 4) DVD Bestel!
Dvd, 2 disks, speelduur 100:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.