Agatha Christie Hour

-
Genre: Thrillers & Crime / Onderwerp: Mysterie & Spanning 191
Cover van de film 'Agatha Christie Hour'
Cast Christopher Wren
Releasejaar 2011
Kijkwijzer12 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Deze serie bestaat uit 10 korte verhalen van de bekende schrijfster Agatha Christie. De verhalen zijn van uiteenlopende genres - romantiek, mysterie, jeugdige avonturen en moord komen aan bod - en spelen zich af in het Engeland van de jaren '20 en '30. Ze werden zo authentiek mogelijk en met oog voor detail verfilmd en bekende Britse acteurs zetten graag een personage neer.

Voor het eerst uitgezonden op TV in 1982 en nu voor het eerst op dvd ! Deze box bevat 2 verhalen uit de serie.

Jane In Search Of A Job


Jane Cleveland is werkloos en kan de huur van haar flat niet meer betalen. Wanneer ze ingaat op een mysterieuze advertentie, wordt haar de rol van doublure van de groothertogin van Ostravia aangeboden. Ze gaat met plezier in op het voorstel. Mr.Guest, haar vriend en buurman, vertrouwt de zaak niet helemaal. Jane komt in een wereld van intrige en bedrog terecht.

The Manhood Of Edward Robinson


Aspirant effectenmakelaar Edward Robinson , is een romantische dromer en is verloofd met de nuchtere Maud Lithinglow. Wanneer hij op een dag vijfhonderd pond wint, koopt hij in het geheim zijn droomwagen. Hij besluit eens uit de band springen en op kerstavond trekt hij er alleen op uit in zijn sportauto. Onderweg raakt hij onbewust betrokken bij de diefstal van een diamanten halsketting en ontmoet hij Noreen Elliot. Noreen is een welstellende dame die op haar beurt verloofd is met een saaie man zonder zin voor avontuur. Edward belandt samen met Noreen in Café de Paris en hij beleeft de tijd van zijn leven.
Let op met kinderen tot 12 jaar

Bestellen

Seizoen 1 (Deel 5) DVD Bestel!
Dvd, 2 disks, speelduur 100:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.