Air Warfare Trilogy

-
Genre: Actie & Avontuur / Onderwerp: Maffia / gangster 318
Cover van de film 'Air Warfare Trilogy'
Regisseur Bob Misiorowski
Cast Rodney Rowland
  Kristanna Loken
  Movie
Releasejaar 2012
Kijkwijzer16 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

- Air panic:
Na drie rampzalige vliegtuigcrashes in de dagen voor Ona ankelijkheidsdag, is de Verenigde Staten in opperste staat van paraatheid. Het leger en de FAA denken dat ze te maken hebben met Pakistaanse terroristen. FAA-analist Neil McCabe denkt echter aan een computerhacker. Hij staat alleen in zijn mening en als hij er achter komt dat vlucht 672 het volgende doelwit is gaat hij samen met zijn vriend Rudy op onderzoek uit.

- Air strike:
Geen plek ter wereld is meer veilig. Terroristen laten geen mogelijkheid onbenut om onverwachts keihard toe te slaan. Ook de luchtvaart moet enorm oppassen en ondanks de strenge veiligheidsmaatregelen gaat het soms helemaal mis. Vlucht 487 is zo'n vlucht. Onbekenden kapen het vliegtuig. De inzi ttenden zijn machteloos en overgedragen aan de zieke en gevaarlijke geesten van de terroristen.

- Air marshall:
Drugskartels grijpen alom de macht, hun brute geweld en gewelddadige overvallen lijken niet te stoppen. Een speciaal helikopterteam van goed getrainde en zwaar bewapende soldaten moet het tij keren. Op missie diep in vijandelijk gebied gaan de afgetrainde Amerikaanse soldaten de strijd aan. Snelheid en effectiviteit zijn noodzakelijk... één verkeerde manoeuvre kan alles in gevaar brengen.
Let op met kinderen tot 16 jaar Angst Geweld Grof taalgebruik

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 3 disks, speelduur 271:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.