America: The Story Of The US

-
Genre: Documentaires / Onderwerp: Cultuur 190
Cover van de film 'America: The Story Of The US'
Releasejaar 2011
Kijkwijzer16 jaar
Lengte127 minuten
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

AMERICA THE STORY OF THE US focust op de mensen, ideeën en gebeurtenissen waarop deze grootse natie is gebouwd. In de meest uitgebreide televisieserie ooit door HISTORY gemaakt, bestrijken we maar liefst 400 jaar Amerikaanse geschiedenis in 12 spectaculaire afleveringen. We gaan in op de ontberingen die het opzetten van een infrastructuur met zich meebrengt; eerst met huifkarroutes, later met de transcontinentale spoorweg. We zien hoe de eerste stalen gebouwen werden ontworpen en en maken de landing op de maan mee.

We brengen de geschiedenis tot leven met patriotten, grensbewoners, slaven, Indianen, pioniers, immigranten, ondernemers en uitvinders. We beginnen met de Revolutionaire Oorlog, besteden aandacht aan de Amerikaanse burgeroorlog en eindigen met het huidige Amerika.

AMERICA THE STORY OF THE US is een epische, dramatische, zowel hartverscheurende als triomfantelijke reis door de Amerikaanse geschiedenis.

In deze serie vertellen bekende Amerikanen wat het is om een Amerikaans staatsburger te zijn. We horen oa.: Michael Douglas, Meryl Streep, Buzz Aldrin, Colin Powell, Donald Trump. John Legend, Melissa Etheridge en veel meer.
Let op met kinderen tot 16 jaar Geweld

Bestellen

BLURAY Bestel!
Blu-ray, 3 disks, speelduur 555:00 minuten
DVD Bestel!
Dvd, 3 disks, speelduur 555:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.