American Comedy Box

-
Genre: Komedie / Onderwerp: Actie & Avontuur 143
Cover van de film 'American Comedy Box'
Cast Tim Roth
  Owen Wilson
  Rachel McAdams
  Vince Vaughn
  Doris Roberts
  Lisa Kudrow
  John Travolta
  Movie
Releasejaar 2007
Kijkwijzer12 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Humor op z’n Amerikaans is meer dan de High School Teen movie… De komedie heeft zich ontwikkeld tot een van de breedste genres. In deze box is een selectie gemaakt van een drietal Amerikaanse films van de laatste jaren in dit genre. Van een romantische komedie via een moderne klucht naar hilarische platte grappen.

Dé komedie hit van 2006 was WEDDING CRASHERS met Christopher Walken als gevreesde schoonvader. Twee overtuigde vrijgezellen John en Jeremy hebben de perfecte manier gevonden om meisjes op te pikken voor één avond: op huwelijken! Hun versiertrucs halen alleen niets meer uit wanneer John onverwachts verliefd wordt. Om haar hart te winnen staan John en Jeremy voor de ultieme uitdaging: een huwelijk crashen en de bruid stelen...

Weerman Russ Richards zit in LUCKY NUMBERS zonder geld. Hij heeft veel geleend om een sneeuwmobiel-zaakje te kunnen starten, maar het is nog steeds buitengewoon warm. Zijn vriend Gig adviseert hem om verzekeringsfraude te plegen, maar dit zorgt ervoor dat Russ alleen nog maar dieper in de schulden komt. Vervolgens krijgt hij de raad om met hulp van Crystal de staatsloterij te beroven.

In GRANDMA’S BOY is Alex (35 jaar) de oudste videogametester ter wereld. In de nachtelijke uren is hij bezig met de ontwikkeling van een nieuw X-Box spel. Als hij op een dag zijn huis uit wordt gezet, omdat zijn kamergenoot al het geld wat voor de huur bestemd was heeft was heeft opgemaakt aan Taiwanese prostituees, is Alex genoodzaakt om bij zijn oma en haar twee vriendinnen in te trekken.
Let op met kinderen tot 12 jaar Drugs Geweld Seks Grof taalgebruik

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 3 disks, speelduur 317:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.