American Hate - Klansman Ku Klux Klan

-
Genre: Documentaires / Onderwerp: Cultuur 152
Cover van de film 'American Hate - Klansman Ku Klux Klan'
Releasejaar 2009
Kijkwijzer16 jaar
DragerDVD
TrailerBekijken

Samenvatting

Bol.com is de winkel van ons allemaal. We vinden het van groot belang om zorgvuldig met de vrijheid van meningsuiting om te gaan en dus streven we naar het beschikbaar stellen van zoveel mogelijk boeken. Dit boek bevat mogelijk grof taalgebruik en/of de weergave van een racistische behandeling van mensen of culturen. De Ku Klux Klan, de gevreesde rechts extremistische organisatie in de VS, is nog steeds actief. Haatdragender en agressiever dan ooit. De Klan wordt als de meest gewelddadige terroristische organisatie gezien die er op dit moment actief is binnen de VS.

De dvd "American Hate Klansman" verteld over de hedendaagse rol van de Klan. Hun terroristische activiteiten en criminele acties na 9/11, waaronder pogingen overheidsgebouwen op te blazen, het vermoorden van belangrijke overheidsfunctionarissen en het maken van talrijke slachtoffers.

U krijgt interviews en scènes uit eerste hand te zien, die duidelijk maken hoe crimineel de Klan is. Hoe deze groep alles en iedereen intimideert, samenzweert en het juridisch bestel voortdurend ondermijnt.
Let op met kinderen tot 16 jaar Discriminatie Geweld Grof taalgebruik

Bestellen

DVD Bestel!
Dvd, 1 disk, speelduur 90:00 minuten
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.