Mad Men

-
Genre: Romantiek & Drama / Onderwerp: Drama 377

Samenvatting

Mad Men duikt in de levens, liefdes en ambities van een groep ongenadig competitieve mannen en vrouwen die bij een reclamebureau werken in de jaren zestig. De serie speelt zich af op en rond Madison Avenue, de bakermat van de New Yorkse advertentiebureaus, en tevens verwijzend naar de 'Mad' uit de titel. De veelvuldige bekroonde serie is bedacht door Sopranos-schrijver Matthew Weiner.

We maken kennis met de onvoorspelbare wereld van Don Draper, de grootste reclame man (en womanizer) in de business, en zijn collega's van de Sterling Cooper Advertising Agency. Hoewel Don de regie in de vergaderkamer en de slaapkamer in handen heeft, heeft hij moeite om voor te blijven lopen op de snel veranderende tijden en zijn jonge ambitieuze collega's.

Aan het begin van een nieuw tijdperk moeten de werknemers van het succesvolle Sterling Cooper Advertising Agency toonaangevend zien te blijven - hoe kunnen ze anders de magische krachten sturen die consumenten ertoe bewegen het ene sigarettenmerk te verkiezen boven het andere? De jaren vijftig maken plaats voor de jaren zestig maar sluimerend antisemitisme en seksuele intimidatie blijven gangbaar, net als lange, met alcohol doordrenkte, lunches.
Let op met kinderen tot 12 jaar Angst Discriminatie Grof taalgebruik

Bestellen

Seizoen 1 DVD Bestel!
Dvd, 4 disks, speelduur 585:00 minuten
Seizoen 1 DVD Bestel!
Dvd, 4 disks, speelduur 585:00 minuten

Links

IMDB Website
Start een FilmBattle

Prijzen

Golden Globe voor Beste prestatie van een acteur in een televisieserie - drama Golden Globe voor Beste prestatie van een acteur in een televisieserie - drama
Golden Globe voor Beste Televisieserie - Drama Golden Globe voor Beste Televisieserie - Drama
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede boeken?
Bezoek Leukomtelezen.